ÇİLEK SOSLU CUP CAKE



                  Kolay, lezzetli tek porsiyonluk bir kek tarifimiz var sırada

                  Kek için daha önce burada tarifini verdiğimiz keklerimizden herhangi birini kullanabilirsiniz.

                  Keklerimizi daha önce önerdiğimiz Zenkerin porsiyonluk kek kalıbında pişirdik. Ortadan ikiye kestik.

                Çilekli sosumuz için püre haline getirdiğimiz  1/2 kg çileği 1/2 bardak şekerle suyunu çekene kadar kaynatıp suyla incelttiğimiz iki kaşık buğday nişastası ekleyerek muhallebi kıvamında pişiriyoruz.

               Çilek püresi ile kapladığımız keklerimizin üzerini krem şanti, krema yada mereng ile süsleyerek servis yapıyoruz.

                Afiyet olsun.

             
DMCA.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KULELİ YAKAMOZ RESTAURANT

KİTEL (SİİRT İÇLİ KÖFTESİ)

BABAANNE KÖFTESİ VE FIRIN MAKARNA