MUZLU RULO PASTA
Rulo pastanın içerisindeki krema çok yoğun olduğundan genellikle dışını kremayla kaplamak yerine eğlenceli şekillerle kekini dekore ediyoruz. Bunun için hazırladığımız standart pandispanya hamurundan birer kaşık ayırarak renklendiriyoruz.
Daha sonra istediğimiz deseni yağlı kağıt üzerine çizerek bir kürdan yardımıyla içlerini dolduruyoruz. Fırında 5-10 dakika pişiriyoruz. Desenler kuruyunca üzerine pandispanya hamurumuzu döküp 35-40 dakika fırının kapağını açmadan pişiriyoruz. Sıcakken yağlı kağıtla rulo yapıp, üzerine nemli bir bez örtüyoruz.
Ilınınca yağlı kağıttan ayırıp açarak, pişirilmeyen puding ve krem şanti ile hazırladığımız kremayı ve muzları yerleştiriyoruz.
Pastamızı tekrar sarıp dolaba kaldırıyoruz. Ortalama iki saat sonra servis edebilirsiniz. Eğer bir gece beklerseniz pandispanyanın süngerimsi lezzeti daha çok ortaya çıkar.
Afiyet olsun.
Yorumlar
Yorum Gönder