ANNEANNENİN ISPANAKLI BÖREĞİ



                     Hasta torun isterde anneanne hayır diyebilir mi? Bu sayede akşam eve geliyoruz ve kendimizi nefis ıspanaklı börek kokularının içerisinde buluyoruz.
                    Ne mi yaptık? Tabii ki nefis ev yoğurdu ile servis!!!!

                  
                    Ispanaklı böreği ister açma isterse yufka olsun genelde ıspanağı çiğden kullanarak yapıyoruz. Ispanağı güzelce yıkayıp doğradıktan sonra yarım ay şeklinde doğranmış soğan ve tuzla ovarak iç malzemesi olarak kullanıyoruz. Böylece börek piştiğinde ıspanak ve soğanın sulu lezzeti her lokmada  hissediliyor.
                       

DMCA.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KULELİ YAKAMOZ RESTAURANT

KİTEL (SİİRT İÇLİ KÖFTESİ)

BABAANNE KÖFTESİ VE FIRIN MAKARNA